Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečený lilek s česnekovým dipem

Zpět
  • Autor: ajane
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lilek300
Oleje (všechny druhy)5
Cottage Pilos LIDL130

Energetická hodnota celkem: 1113 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 6, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Lilek nakrájet na centimetrová kolečka, posolit a nechat aspoň půl hodiny vypotit. Osušit, rozložit na plech, mírně pokapat olivovým olejem, péci na 180°C asi půl hodiny - podle barvy. Do Cottage utřít česnek, zamíchat, přikusovat tmavý chleba.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři